Adriai-tenger
Franciaország
Görögország
Horvátország
Karib-térség
Martinique
 Le Marin   
Guadeloupe
Kuba
Olaszország
Spanyolország
Svédország
Szlovénia
Törökország
Tanfolyamtúrák
Oktatás
Holdnaptár
Főoldal
Hírek-Akciók 
Üdülés
Élményhajózás
Egyedi ajánlatkérés
Online szállásfoglalás
Online utasbiztosítás
     
 

Port Le Marin

A Pointe Borgnesse és Pointe Marin közötti védett öböl végén található. Le Marin a gyarmatosítás idején is nagy forgalmú kikötő volt, előszeretettel használták. Ma is a legnagyobb kikötők közé tartozik a Karib-térségben.
A Marina az egyik legjobb infrastruktúrával rendelkezik a Windward-szigeteken. Teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, az alapvető szolgáltatásokon (víz-, gáz-és villamos energia állomás) kívül. Továbbá széles árukészlettel felszerelt kiskereskedők, üzletek, butikok és a közeli nagy szupermarket - amit a charterhajóval közelíthet meg, itt feltöltheti a készleteket a kihajózás előtt - minden szükséglet beszerzésére lehetőséget biztosít. A bor, a sajtok és pástétomok olyanok, mint az igazi "francia", érdemes a bevásárló listára felírni. A kikötő közvetlen környezetében jó néhány étterem és bár is található, értékelni fogja.

A természetes kikötő Le Marin egy ideális kiindulópont Martinique és a Windward-szigetek felfedezésére. A marinában 650 kikötőhely és 200 horgonyzóhely, szuper jacht méretű hajók kikötésére is alkalmas, max. 76 m hosszú és 14,60 m szélességben tudnak helyet biztosítani.
Azok számára, akik karbantartást szeretnének elvégeztetni vagy javításra szorul a hajójuk, travelift (65 tonna) áll rendelkezésre.
A tengeri vízi sportok és egyéb sporttevékenységek kedvelői hódolhatnak tevékenységüknek, ezzel kapcsolatos bővebb információt, felvilágosítást a marinában kérhetnek.
Martinique reptér Fort-de-France/Le Lamentin, a fővárosban található.

Szolgáltatások:
bevásárló komplexum (üzletek, szupermarket)
étterem és bárok
bank
biztonsági szolgálat
travelift (65t)
szervizműhelyek
víz-, gáz- és villamos energia töltőállomás
mosoda
autókölcsönzés
internetkapcsolat WI-FI


14 28 N, 60 52 W
VHF: Chn 9

   
 
 
 
 
   
Karib-térség > Martinique > Le Marin

Az árlista feltöltés alatt!
 
 
 Iroda: 1012-Budapest, Lovas út 19. (térkép)   -  Email: info@windguru.hu  -  Tel: +36/1/450-0072  -  Fax: +36/1/450-0075  -  WebDesign by ESS