Adriai-tenger
Franciaország
Görögország
Horvátország
Karib-térség
Olaszország
Szardínia
Toszkána
 Scarlino 
 Castiglioncello 
 Punta Ala   
 San Vincenzo 
Tirrén-tenger
Ligur-tenger
Szicília
Spanyolország
Svédország
Szlovénia
Törökország
Tanfolyamtúrák
Oktatás
Holdnaptár
Főoldal
Hírek-Akciók 
Üdülés
Élményhajózás
Egyedi ajánlatkérés
Online szállásfoglalás
Online utasbiztosítás
     
 

Punta Ala

A Tuscan Archipelago (Toszkán szigetvilág) csodálatos háttérrel keretezi a Marina di Punta Ala-t. A szigetek (Elba, Capraia, Gorgona, Giglio és Giannutri) mindegyik jól ismert és népszerű hajózási célpont a Tirrén-tenger szívében. Punta Ala, Maremma (Toszkána egy régiójának) csücskében helyezkedik el gazdag természeti szépséggel, történelemi hagyományokkal, Etruszk és római régészeti helyszínnel rendelkezik. A táj változatossága lenyűgöző. Dombokkal és virágos rétekkel tagolt festői helyek, a tenger kékségének keretében.
Punta Ala-ban privát villák, luxusszállodák, golfpályák, teniszpályák, lovaglási lehetőség és lovaspólópálya várja az ide látogatókat. Az éttermek ajánlatán a Toszkán konyha minőségi borai és ínyencségei mellett szórakoztató műsorral is várják a betérőt.

A Marina di Punta Ala egy turisztikai kikötő. Lakóközpont, számos szolgáltatással és sportteleppel. 1200 méterre kinyúló kikötőgát védi, 13 mólóval rendelkezik. A kikötőstruktúra 3 öbölre van osztva.

   
 
 
 
 
   
Olaszország > Toszkána > Punta Ala

Az árlista feltöltés alatt!
 
 
 Iroda: 1012-Budapest, Lovas út 19. (térkép)   -  Email: info@windguru.hu  -  Tel: +36/1/450-0072  -  Fax: +36/1/450-0075  -  WebDesign by ESS