Technikai búvárkodás
Nyíltvizi búvár
Haladó nyíltvizi búvár
Mentőbúvár
Nitrox búvár
Mélymerülő búvár
Merülésvezető
Főoldal
Hírek-Akciók 
Üdülés
Hajóbérlés
Élményhajózás
Búvárprogramok
Egyedi ajánlatkérés
Online szállásfoglalás
Online utasbiztosítás
     
 

Haladó nyíltvízi búvár (Advanced Open Water Diver)

Az alapfokú tanfolyam után már képesek leszünk egyszerűbb merülések végrehajtására. Ha szeretnénk magasabb szintű tudásra szert tenni, ez az időszak amikor érdemes elmenni egy Advanced tanfolyamra, ahol a megtanult technikákat alkalmazva olyan speciális merüléseket hajthatunk végre (oktatói felügyelettel), mint például a rekreációs mélymerülés, a roncsmerülés, tájékozódás, éjszakai merülés, stb... Talán a legkedveltebb tanfolyam, sok gyakorlattal, változatos merülésekkel, rengeteg újdonsággal. Szükségünk lehet rá azért is, mert bizonyos merülések végrehajtása vagy akár merülőhelyek látogatása is kötve lehet a haladó minősítéshez.

A tanfolyamon 8 óra elméleti felkészítés, egy alkalom uszoda vagy védett víz és hat nyíltvízi merülés kerül végrehajtásra. A tanfolyamdíj tartalmazza az elméleti előadásokat, a merülésvezetést, kártya és oklevél díját, tankönyvet és munkafüzetet (lévén nagyon változatos körülmények között, szinte bármelyik általunk szervezett túrán teljesíthető a program, így az adott merülések költségei hozzáadódnak a tanfolyam árához).

Jelentkezési feltételek:
  • betöltött 12. életév (Junior fokozat)
  • betöltött 15. életév (AOWD)
  • egészségügyi alkalmasság
  • OWD minősítés, bármelyik RSTC által elfogadott rendszerben, vagy CMAS *
  • Minimum 20 igazolt merülés
Tanfolyamdíj: 25.000 Ft

   
 
 
 Iroda: 1012-Budapest, Lovas út 19. (térkép)   -  Email: info@windguru.hu  -  Tel: +36/1/450-0072  -  Fax: +36/1/450-0075  -  WebDesign by ESS