Technikai búvárkodás
Nyíltvizi búvár
Haladó nyíltvizi búvár
Mentőbúvár
Nitrox búvár
Mélymerülő búvár
Merülésvezető
Főoldal
Hírek-Akciók 
Üdülés
Hajóbérlés
Élményhajózás
Búvárprogramok
Egyedi ajánlatkérés
Online szállásfoglalás
Online utasbiztosítás
     
 

Mentőbúvár (Rescue Diver)

Szerencsére napjainkra már úgy a felszerelések, mint az alkalmazott tudományok biztonságossá tették szeretett sportunkat. Ezzel együtt sajnos minden évben fordulnak elő balesetek, már csak a nagy számok törvénye alapján is, hiszen ez a régen kiváltságnak számító sport mára igazi tömegsporttá nőtte ki magát. A statisztikákon az is látszik hogy a balesetek kb. 90 %-a a búvár hibájából következett be.

Véleményünk szerint a tanfolyamok között talán az egyik legfontosabb a mentőbúvár kurzus. Megtanuljuk saját korlátaink betartását, képesek leszünk önmentésre, tanulunk stresszkezelést, gyakoroljuk, hogyan lehet egy teljes felszerelésben levő búvárt felhozni a víz alól, hogyan juttathatjuk ki a partra vagy a hajóra eszméletlen társunkat. Különösen fontos mindez azért, mert a tóparton, hajón, tengeren csak a legritkább (ellenben igen szerencsés) esetben van orvos.

A program tartalmaz 15 óra elméleti foglalkozást, két uszodai foglalkozást és 6 nyíltvízi merülést. A tanfolyamdíj magában foglalja az elméleti és uszodai oktatást, hazai nyíltvízi gyakorlatot, a palackok töltését, tankönyvet és regisztrációs költségeket.

Jelentkezési feltételek:
  • AOWD minősítés
  • Diving First Aid (emelt szintű elsősegélynyújtó tanfolyam)
  • Oxygen Provider (oxigénadó tanfolyam)
  • betöltött 18 életév (OWD)
  • egészségügyi alkalmasság
  • minimum 30 regisztrált merülés
Tanfolyamdíj: 55.000 Ft

   
 
 
 Iroda: 1012-Budapest, Lovas út 19. (térkép)   -  Email: info@windguru.hu  -  Tel: +36/1/450-0072  -  Fax: +36/1/450-0075  -  WebDesign by ESS