Csehország  
Horvátország  
Szlovénia  
Szlovén tengerpart  
 Piran  
 Portoroz    
 Strunjan  
Főoldal
Hírek-Akciók 
Hajóbérlés
Élményhajózás
Egyedi ajánlatkérés
Online szállásfoglalás
Online utasbiztosítás
Utazási feltételek
 

Portoroz (a Rózsák kikötője)

Nem véletlenül illeti ez a név az elegáns és nemzetközi viszonylatban is népszerű helyet, hiszen a szlovén riviéra legjelentősebb üdülőközpontja. A nagy hegyek árnyékában, illatos rózsakertjei és zöldellő parkjai, különleges olajfaligetei és a mediterrán növényzet, mindenkit ámulatba ejtenek. A tengerparti sétányon a szállodasorból álló pazar luxus-üdülőváros Ferenc-József korának eleganciáját és nagypolgári luxusát idézi. Az 1911-ben épült Grand Hotel és az 1913-ban befejezett Kaszinó az üdülőváros két legfontosabb épülete. A szállodasor előtt parkos sétány húzódik, ahol kávézók, éttermek, üzletek várják a vendégeket. Portoroz vonzereje alighanem a homokos tengerparti strand. Nyáron a strandolni vágyó fiatalok, télen pedig enyhe klímája és jó levegője miatt a gyógyulni vágyók látogatják a szállodákat.

Letenyétől kb. 335 km
Programajánlat: Velence, Piran, Lipicai ménes, Postojnai cseppkőbarlang, az UNESCO világörökség Skocjan cseppkőbarlang, Predjama vára, Ljubljana, Bohinji és Bledi tó, Triglav Nemzeti Park, Kranj és Skofja Loka városa.

   
 
   
 
 Iroda: 1012-Budapest, Lovas út 19. (térkép)   -  Email: info@windguru.hu  -  Tel: +36/1/450-0072  -  Fax: +36/1/450-0075  -  WebDesign by ESS