Adriai-tenger
Franciaország
Görögország
Horvátország
Isztria
Kvarner
Dalmácia-Dél
Dalmácia-Észak
Dalmácia-Közép
 Kastela 
 Primosten 
 Trogir 
 Split 
 Rogoznica 
 Krvavica(B.Voda) 
 Rogac 
Karib-térség
Olaszország
Spanyolország
Svédország
Szlovénia
Törökország
Tanfolyamtúrák
Oktatás
Holdnaptár
Főoldal
Hírek-Akciók 
Üdülés
Élményhajózás
Egyedi ajánlatkérés
Online szállásfoglalás
Online utasbiztosítás
     
 
Horvátország
Dalmácia-Közép
Hajóbérlés  

Kastela

Krvavica(B.Voda)

Primosten

Rogac

 

Rogoznica

Split

Trogir

 
 

Közép-Dalmácia

Közép-Dalmácia kulturális és gazdasági központja 300 ezer lakossal az 1700 éves régi római császár Diokleciánusz palotájából fejlődött ki, elkerülhetetlen helye az antik korral való találkozásnak, amely a XXI.sz. sietős ritmusával él. Mivel a római imperátor elsőként éppen ezt a szelíd öblöt választotta élvezetei helyéül, nem kell kételkedni abban, hogy választása a lehető legjobb volt. A történelmi belváros az UNESCO védelme alatt áll, egy sor múzeummal, galériával, hazai és nemzetközi jellegű kulturális rendezvényekkel Split vonzza az egész régió turistáit egynapos kirándulásokra vagy városi pihenésre.

Trogir város, mint a Riviéra centrális helye a saját réteges kulturális örökségével már régen megtalálta a helyét az UNESCO műemlék védelmi jegyzékén, történelmi belvárosa pedig a homlokzatokkal, templomokkal és emlékművekkel megörökítette a pompás művészi erő és inspiráció századait.

A Cetina és a Jadro folyó szelíd völgyében, az Imotski tavak mélységének karszt tüneményében és a legmagasabb adriai hegység, a Biokovo elbűvölő meredek sziklái között találjuk a dalmát Zagorát. Ott, ahol a Cetina belefolyik a tengerbe, a sziklacsúcsra épült erődítmény alatt, helyezkedik el a képeslapra illő Omis város és Riviérája.

A Biokovo lábánál elterülő Makarskai Riviéra kedvelt üdülőhelyei 60 km-es körzetben, a ciprus fák árnyékában meghúzódó kavicsos strandokkal, és hagyományosan magas színvonalú szolgáltatásokkal csábítják a turistákat.

A természetes szépségű és harmóniájú Brac, a legnagyobb dalmát sziget tájképében dominál a megismételhetetlen és messze földön ismert a Zlatni rat, Bol-on, az egyedülálló szépségű kavicsos strand.

A dionüszoszi Hvar, a legnapsütöttebb horvát sziget a bódító illatú levendula mezőknek és a beivódott napsugaraknak köszönhetően, a különlegesen zamatos bor hazája. Mindezeket a gyönyörűségeket megfűszerezhetjük a Hvari Színházi Napok, a Dalmát Klapák Omisi Fesztiválja, a Sinji Alka, vagy a Marulo Napok kulturális rendezvények megtekintésével.

Hajóbérlés Közép-Dalmáciában

Irodánk Közép-Dalmácia régióban tud Önnek hajót biztosítani. Amennyiben kínálatunkban nem szerepel Önnek megfelelő charter hajó, egyedi ajánlatért kérjük hívja irodánkat, vagy honlapunk "Egyedi ajánlatkérés" menüpontja alatt is megadhatja igényeit.

Címszavak:

Közép-Dalmácia, Hajóbérlés Közép-Dalmácia, Vitorlás bérlés Közép-Dalmáciában, Motoros hajó bérlés Közép-Dalmáciában, Hajó, Vitorlás hajó, Motoros hajó, Kikötő, Marina, Mediterrán, Mediterrán-térség, Mediterráneum, Adria, Adriai-tenger, ACI, Marina Kastela, Kastela, Marina Krvavica, Baska Voda, Marina Kremik, Primosten, Marina Frapa, Rogoznica, Marina Split, Split, Marina Trogir, Trogir

 
 
 Iroda: 1012-Budapest, Lovas út 19. (térkép)   -  Email: info@windguru.hu  -  Tel: +36/1/450-0072  -  Fax: +36/1/450-0075  -  WebDesign by ESS